Enter your keyword

NAVODILA ZA OBISK WELLNESS CENTRA V ČASU COVID-19

Med Oblaki Wellness Center

Novice

Wellnes center

NAVODILA ZA OBISK WELLNESS CENTRA V ČASU COVID-19

Spoštovane stranke,

 

dne 4.5.2020 ponovno odpiramo vrata Wellness centra Med Oblaki. Zaradi zagotavljanja upoštevanja preventivnih ukrepov NIJZ za preprečevanje širjenja nalezljivih bolezni, vas vljudno naprošamo, da upoštevate spodnje napotke:

  • Na storitev se lahko naročite le takrat, ko ste brez znakov okužbe dihal (nahod, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana temperatura). Enako velja, da se ne naročajte, če živite v gospodinjstvu z nekom, ki ima znake okužbe dihal, če je v izolaciji ali v karanteni.  V primeru, da se pred dogovorjenim terminom slabo počutite ali zbolite,  takoj odjavite termin. Zaradi potrditve zdravstvenega stanja, vas bomo dan prej še enkrat kontaktirali, da potrdimo termin.
  • Takoj ob vstopu v prostor si razkužite roke. V wellnessu bomo za vašo varnost namestili razkužilo že ob vhodu. Tam se tudi sezujete in preobujete v copate.
  • Torbice in garderobo odnesite s seboj v sobo in odložite na določeno mesto/stol. S seboj imejte čim manj stvari, samo to, kar nujno potrebujete.
  • Upoštevajte higieno kihanja in kašljanja   
  • S seboj imejte masko, ki jo nosite ves čas obiska wellness centra.  Potrebna je pravilna namestitev in pravilno odstranjevanje maske.
  • Na dogovorjen termin pridite točno. Čim manj se dotikajte različnih predmetov in površin, le toliko kolikor je nujno potrebno.
  • Po končanem terminu se čimprej oblecite in si pred izhodom iz wellnessa  še enkrat razkužite roke.

Starejšim in bolnikom s kroničnimi nenalezljivimi boleznimi, z večjim tveganjem za težji potek bolezni, se v času epidemije COVID-19 odsvetuje obisk wellness centra.

Tokrat vas ob snidenju žal ne bomo mogli objeti ali podati roko. Bomo vas pa zato pričakali z velikim nasmehom in še več dobre volje.

V upanju, da se čimprej vidimo, vas lepo pozdravljam.

Dušanka Šiško