Enter your keyword

Nega telesa

Med Oblaki

WELLNESS CENTER

Wellnes center

LIPO DETOX

LIPO DETOX je inovativani postopek , s katerih samo v štirih korakih temeljito preoblikujemo telo in opazno omilimo izgled značilne ¨pomarančne kože¨. V izdelke sta vključeni dve inovativni aktivni sestavini, ki predstavljata nov koncept v borbi s celulitom in sicer: REDULITE (izvleček črnega bezga in gliceril poliakrilatni gel, ki preprečuje zadrževanje vode in zmanjša debelino maščobnega tkiva) in PHYCO R 75 ( rjava alga Laminaria Digitata, ki stimulira dejavnik, ki aktivira lipolizo in celični metabolizem v adipocitih). Tretma se izvaja v štirih korakih. Prve tri vam naredimo v našem wellness centru, zadnjega četrtega pa si naredite sami doma.

BODY WRAPPING

BODY WRAPPING ali povijanje telesa je že vrsto let uporabljena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita. S povijanjem povečamo vpojnost aktivnih sestavin iz kozmetičnih preparatov, istočasno pa pospešimo odvajanje razgrajenih snovi in vode in podkožnega tkiva. Naš tretma je primeren tudi za ženske, ki imajo težave z izrazito kuperozo, saj nima termičnega učinka.

PILING TELESA

Pred začetkom anticelulitne nege priporočamo piling telesa, da odstranimo odmrle kožne celice in pripravimo kožo na sprejem negovalnih učinkovin.