Enter your keyword

Manikura

Med Oblaki

WELLNESS CENTER

Wellnes center

Pogled na roke in nohte je odraz naše osebnosti, naše negovanosti in starosti. Lep in zdrav videz rok je v komunikaciji in stiku z drugimi ljudmi velikega pomena. Ker pa so izpostavljene vročini, mrazu, čistilom in različnemu delu, moramo roke in z njimi tudi nohte redno urejati, negovati in ščititi.

Na voljo imamo različne storitve nege nohtov in rok:

  • klasično manikuro
  • permanentno lakiranje nohtov
  • IBX sistem; za poškodovane in šibke nohte
  • parafinsko oblogo rok

 

IBX SISTEM; je nova vrsta salonske dejavnosti, ki ponuja strokovno pomoč strankam s šibkimi in poškodovanimi nohti (krhki, razcepljeni, nohti, ki se plastijo). Predvsem pa priporočamo IBX po odstranitvi gela ali akrila. To intenzivno okrepitveno zdravljenje omogoča nohtom, da postanejo daljši in trdnejši od znotraj navzven!
IBX dejansko spoji zgornje plasti nohta skupaj z interpenetrirajočo polimerno mrežo (IPN). Ta aktivna patentirana formula se samodejno oklene nohtne povrhnjice kot stalni dodatek, ki ga ni nikoli potrebno odstraniti.
ČAS TERAPIJ je odvisen od vaših nohtov, če so zelo poškodovani se priporoča 1x tedensko, če so že na poti k izboljšanju ali jih je potrebno učvrstiti je terapija priporočljiva vsake 2 tedna, za vzdrževanje pa na 3-4 tedne.
ČAS IZVAJANJA terapije je prvič 15 minut, vsak nadaljni nanos pa vzame le 10 minut.

GEL II® MANICURE  je permanentni lak, brez osnovne podlage (base). Cilj pri ustvarjanju Gel II® je bil razviti permanentni lak brez topil in nevarnih sestavin. Gel II® permanentni laki so intenzivne barve in se nanašajo hitreje. Gel II® zagotavlja hiter dvostopenjski strokovni sistem, ki je edinstven od vseh drugih na trgu. Gel II® je brez topil, vsebuje kalcijevo formulo, katera spodbuja rast nohtov in so le-ti prožnejši in trši. Gel II® zagotavlja nohtu prožnost dlje časa, hkrati pa tesni in ščiti noht. Ta formula prihrani vaš čas in denar pri krajši negi nohtov, podaljša zaščito nohtu in mu ponudi profesionalno nego s kvalitetnim izdelkom. Gel II® je primeren za vse, ki si želijo popolno nalakirane nohte, obstojne od 3 do 5 tednov ali pa želijo samo učvrstiti naravne nohte

PARAFINSKA TOPLOTNA OBLOGA deluje blagodejno pri bolečinah v sklepih in mišicah, revmatičnih obolenjih in artritisu. Kožo očisti, navlaži in nahrani. Predvsem je priporočljiva v zimskih časih, ko je koža suha in razpokana.