Enter your keyword

Novosti Med Oblaki

Med Oblaki Wellness Center

Novice

Wellnes center

Novosti Med Oblaki

VAKUMSKA MASAŽA Z VENTUZAM

je starodavna oblika alternativne medicine. Povzroča lokalno stimulacijo prekrvavitve in pretok limfe iz zgornje ležečih tkiv, kar vpliva na krvne žile in posledično povečan dotok arterijske krvi v tkivo kože, ki proizvaja biološke aktivne substance ter s tem stimulira metabolične in regenerativne procese. Izboljša periferni krvni obtok, limfni obtok in zastalo tekočino, izboljšuje funkcijo tkiv, krepi odpornost… Respiracija in absorbcija kože na masiranem področju se izboljša, tako koža postane odpornejša, gladka in bolj elastična. Vakuumska masaža je prav posebna v tem, da z njo delujemo v nasprotni smeri kot pri klasični masaži, saj ne izvajamo pritiska, pač pa kožo in tkiva s pomočjo vakuuma privzdigujemo.
Za najučinkovitejše in dolgotrajne rezultate je smiselno prvih pet terapij izvajati zaporedoma vsak dan, nato dva dni presledka in zopet pet terapij vsak dan. Po največ 15 tovrstnih terapijah je potrebno narediti tri mesece presledka.

 

IBX NEGA NOHTOV

IBX SISTEM; je nova vrsta salonske dejavnosti, ki ponuja strokovno pomoč strankam s šibkimi in poškodovanimi nohti (krhki, razcepljeni, nohti, ki se plastijo). Predvsem pa priporočamo IBX po odstranitvi gela ali akrila. To intenzivno okrepitveno zdravljenje omogoča nohtom, da postanejo daljši in trdnejši od znotraj navzven!
IBX dejansko spoji zgornje plasti nohta skupaj z interpenetrirajočo polimerno mrežo (IPN). Ta aktivna patentirana formula se samodejno oklene nohtne povrhnjice kot stalni dodatek, ki ga ni nikoli potrebno odstraniti.
ČAS TERAPIJ je odvisen od vaših nohtov, če so zelo poškodovani se priporoča 1x tedensko, če so že na poti k izboljšanju ali jih je potrebno učvrstiti je terapija priporočljiva vsake 2 tedna, za vzdrževanje pa na 3-4 tedne.
ČAS IZVAJANJA terapije je prvič 15 minut, vsak nadaljni nanos pa vzame le 10 minut.

SOLNA SOBA

Nekaj o solni sobi in solnih terapijah kar lahko preberete na spletu:

https://njena.si/clanek/zdravo-zivljenje/56e9562eb2709/cudezna-solna-terapija-za-zdravje-gre
https://govori.se/astro/solna-terapija-stoodstotno-varna-in-naravna-ter-klinicno-dokazana/
https://www.bogastvozdravja.si/zdravje-in-lepota/zdravo-zivljenje/1467-zdravilna-moc-belega-kristala

NEGA OBRAZA IN DEKOLTEJA

Za kože s posebnimi potrebami (nečista/mladostniška, zrela) smo vam pripravili pakete 5 obiskov po ugodnejši ceni. Priporočamo, da se storitve izvajajo na 10-14 dni. Za večji uspeh bomo glede na tip kože poleg ostalega uporabljali diamantno dermoabrazijo, ultrazvočni čistilec, ultrazvok ter mezoporacijo.